Kaxig busbrutta

2010-09-29 - 20:33:28
Nu har Prisma varit hemma i några dagar. Det har gått jätte bra!
Men hon blir allt mer kaxig för var dag som går... Biter i allt gör hon, riktigt busig också. Men hon är jätte duktig, hon lyssnar ganska bra och vi håller på med lite vardagslydnad, sitt, loss, ligg osv... Ligg e lite klurigt än så länge men det ska gå det med ;)

Jag sover inte så bra på nätterna, jag ligger alltid på helspänn och så fort Prisma rör på sig då vaknar jag. Men hon brukar bara vilja gå ut 1-2 ggr på natten så det är inte så farligt.

Kom ut ur duschen för inte allt för länge sedan, och jag hade väl inte duschat sen i fredags.... Usch jag vet men jag har glömt bort att duscha! Ha ha.. Tur att jag bara varit hemma.

Här kommer lite bilder på underbara Prisma.
Klicka på bilderna så blir de större

     

Uppdaterar med bilder och text imorgon!!

2010-09-28 - 20:08:32
Hej!

Jag och Martin har verkligen fullt upp med vår lilla räser brud, men imorgon ska jag uppdatera med bilder och text!

Hälsat på vår bebis i helgen

2010-09-21 - 10:02:29
I söndags eftermiddag var jag och Martin och hälsade på lilla Prisma igen. Hela 7 veckor, så nu är det bara en vecka kvar tills vi får hämta hem henne. Både jag och Martin funderade på om vi skulle sno med oss henne på en gång, ha ha..
Hon är väldigt go lillan, mycket nyfiken på omgivningen, är gärna ute och nosar och utforskar allt möjligt. Ibland blir det mys och lek men hon verkar tycka det är kul att utforska.

Vi var där samtidigt som ett annat par som var vänner till Maria som skulle välja en hane så vi satt med Prisma och hennes tre brorsor som var gangsters hela bunten! Lekte och sprang som dårar haha. Prisma sa till och morrade lite då och då, det är bra, hon tuffade till sig lite ha ha!

VI LÄNGTAR SOM BARA DEN...!! Det känns som en dröm. Det känns inte som att det är på riktigt. Ska JAG (vi) köpa en rottweiler? Ska jag bli ägare till Prisma? Är det sant? När vaknar jag?
Så känns det.

Jag kommer aldrig kunna tacka Maria och Jessica nog för att vi får köpa en valp av dom. Och vägen har precis börjat...



Finns det någon finare? Skulle inte tro det!

12 september - Valt ut vilken tik vi ska ha

2010-09-12 - 16:07:20

Detta blir mitt första inlägg på bloggen! Det kommer vara lite glest med uppdatering i början såklart eftersom det är två veckor kvar tills vår lilla tös kommer hem.

Idag var jag och Martin hos Maria på Strandsmedjans och valde ut vilken tik vi skulle ha. Hon hade två stycken som vi fick välja mellan (tik höger fram och vänster fram) och det var lite svårt i början. Den ena var jätte busig och hoppade runt och den andra var lite busig men var mest intresserad av att gosa och gå på upptäcksfärd. Men som Maria sa, det varierar från dag till dag. Så valet föll på vänster fram tiken som var snäppet mindre men hon var lite bredare och mörkare i ansiktet, även om bredden skilde ytterst lite.
Dom var väldigt lika varandra både mentalt och utseende mässigt så det var hjärtat som fick välja... Martin var först inne på höger fram tiken men sedan ångrade han sig och valet föll på vänster fram som jag även var mest förtjust i. Vi har valt namnet Prisma åt våran lilla snuttis och det ju mer jag säger det, desto mer gillar jag det!

Det finns inga ord som kan beskriva hur glad jag är, det är verkligen som en dröm som går i uppfyllelse för mig.
Jag har alltid velat ha hund, och alltid velat ha en rottweiler (eller liknande) och inte kunde jag tro att det skulle gå så fort. Tack Maria för ditt förtroende för mig och Martin!! Det ska bli oerhört kul att få in Prisma i vårat liv. Det kommer bli mycket bus, träning, tävling, avkoppling och mycket mer...

Jag är så förväntansfull!!!! Och längtar något obeskrivligt tills hon kommer...

Välkommen till min nya blogg!

2010-09-10 - 11:00:18

RSS 2.0